Mijn liefde voor sieraden.
Tijdens en na mijn studie heb ik heel lang bij een trendjuwelier gewerkt. De liefde voor sieraden is gebleven. Het is een goede manier om een basic outfit iets meer pit te geven. Draag jij graag sieraden en accessoires?
Sieraden, trendjuwelier, accessoires, Jewellery, jewelry, gold, goud, juwelier, modetips,
51141
post-template-default,single,single-post,postid-51141,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,yummy mommy-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Mijn liefde voor sieraden.


Tijdens en na mijn studie heb ik heel lang bij een trendjuwelier gewerkt. De liefde voor sieraden is gebleven. Het is een goede manier om een basic outfit iets meer pit te geven. Draag jij graag sieraden en accessoires?

Rachel Miller
rachel_miller_@hotmail.com