Kledingkast check: Lot de Pont
Ik mocht Lot haar kledingkast onder handen nemen. Tijdens de kledingkast check hebben wij enkele items weg gedaan maar andere items vormen ook de basis van nieuwe kledingsets. Dit setje is gemaakt met haar eigen kleding. Haar 'zomerrok' is met een paar simpele aanpassingen helemaal herfstproof. 
Kledingkast check, Personal shopping, Personal styling, Kledingsets, Setjes maken, Tilburg, Lot de Pont, ZIJ.IS
51133
post-template-default,single,single-post,postid-51133,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,yummy mommy-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kledingkast check: Lot de Pont

Als ik voor klanten een advies maak begint het altijd met een figuuranalyse en daarna een kledingkast check. Dat is namelijk de basis en die goed is, dan volgt de rest vanzelf. Ik mocht Lot haar kledingkast onder handen nemen en wij zijn beide heel blij met het resultaat. Tijdens de kledingkast check hebben wij enkele items weg gedaan terwijl andere items vormen juist de basis van nieuwe kledingsets zijn. Dit setje is gemaakt met haar eigen kleding. Haar ‘zomerrok’ is met een paar simpele aanpassingen helemaal herfstproof.

 

Rachel Miller
rachel_miller_@hotmail.com