About - Rachel Miller Styling
86
page-template-default,page,page-id-86,edgt-core-1.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,yummy mommy-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Rachel | 32 | Rilou 5 | James 2 | getrouwd met Mark | studeerde aan Academie Artemis | heeft de mooiste sieraden voorbij zien komen bij Jewelz | was daarna assistent styliste Fred van Leer | gespecialiseerd in het stylen van moeders en kinderen

How it all started

Tijdens en na mijn styling studie aan de Artemis Academie in Amsterdam ben ik gaan werken als assistent styliste. Tijdens deze periode heb ik zoveel gave projecten gedaan en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de styliste die ik nu ben. Door de komst van mijn dochter ben ik mij op een natuurlijke manier gaan verdiepen in zwangerschaps- en kindermode. Daardoor heb ik mijn twee passies kunnen combineren: mode en moederschap. Ik weet als geen ander dat dit een lastige combinatie kan zijn. Ik ben gespecialiseerd in het stylen van (bijna) moeders en kinderen.

Personal Styling

Ik geef personal styling advies als je zwanger, net bevallen of moeder bent. Als (jonge) moeder wil je geen afstand doen van je stijl en sommige kledingstukken zijn gewoon niet handig met kinderen. Ook merk ik om mij heen dat vrouwen, nadat ze moeder zijn geworden, soms ‘verloren’ zijn wat betreft hun eigen stijl. Ze hebben geen idee hoe ze moeten combineren of cijferen door de komst van hun kind zichzelf helemaal weg. Wat je struikelblokken ook zijn, met een paar aanpassingen kunnen we samen een nieuwe en frisse stijl creëren. Door middel van een figuurnanalyse en een shopplan maak ik het leven van een drukke moeder een stuk makkelijker.

Shoppings

Naast personal styling ben ik werkzaam als styliste en shopping editor voor magazines en bedrijven. Als styliste kom ik in de mooiste winkels en ben ik op de hoogte van de laatste trends. Deze kennis gebruik ik om als shopping editor de leukste mode- en lifestyletrends in de vorm van een shoppingpagina te laten zien. Ik heb onder andere gewerkt voor Citymom, Viva Mama en Ouders van Nu.